Informatie over The Simpsons

The Simpsons zijn al lange tijd bekend. Homer, Marge, Bart en Lisa zijn de hoofdrolspelers in deze serie. Er zijn ook al een aantal films gemaakt. Daarnaast is er The Simpsons game. Deze game is een tijdje geleden uitgebreid, hij is erg leuk geworden. Het leukste aan het spel is dat het net op de tv serie lijkt van The Simpsons. De stemacteurs die bij het maken van de film en de tv serie mee hebben gedaan, hebben ook meegewerkt aan het maken van de game. Je speelt het spel en het is net of je in een aflevering van The Simpsons aanwezig bent.

Bij The Simpsons game kun je als je lid van je favoriete tekenfilmfamilie meespelen. Je hebt de keuze uit Bart, Lisa, Homer of Marge. Je gaat Springfield redden van de chaos. Er komt steeds meer chaos bij dus je moet goed opletten! Je gaat reizen door Springfield en ook daarbuiten ga je onderzoek doen. Je gaat het opnemen met de slechteriken. The Simpsons speelt zich af in Springfield en in de tv serie, de film en de game kom je dit ook weer tegen. Er zijn veel overeenkomsten en voor een echte The Simpsons fan kan dit niet gemist worden. Het is daarom leuk om alles aan te schaffen en je hier uren mee te vermaken. Je gaat er voor zorgen dat je gaat genieten van de The Simpsons, dag in dag uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>